Laat een review achter
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren
Laat een review achter
Videograaf Peter
Gemiddelde waardering:  
 26 reviews
by Michel & Jordy on Videograaf Peter

Op 20 September 2019 ben ik samen met mijn man in het huwelijksbootje gestapt. Wij wouden dit niet alleen vast leggen door een fotograaf maar ook op video. Zo kwamen wij door een goede referentie bij Peter terecht.

Na een kennismakingsgesprek te hebben gehad bij Peter thuis voelde het voor ons al meteen goed. We werden warm ontvangen, Peter liet ons zijn werk zien en hebben we besproken wat we graag zouden willen.

Op onze grote dag hebben we veel plezier gehad met elkaar en hebben we totaal geen ‘last’ gehad van Peter. Peter wist alle mooie momenten vast te leggen, dit zonder het ook maar in de gaten te hebben gehad.
Eenmaal toen we onze video binnen kregen hebben we de film met veel plezier gekeken. Het zijn prachtige beelden geworden en we zijn er erg tevreden over! De beelden zijn mooi gemonteerd en Peter verstaat zeker zijn vak!

Wil iemand wat voor gebeurtenis dan ook in zijn/haar leven vast leggen, raden wij Peter zeker aan. Ook wij zullen weer contact met Peter opnemen als dit het geval is.
Nogmaals dank voor alles!

Michel & Jordy

by Marco en Angelique on Videograaf Peter

Hoi Peter
Vandaag ons huwelijk op USB ontvangen, wat heb je dit mooi gefilmd.
Nogmaals hartelijk dank en misschien ooit tot ziens.
Marco & Angelique

by Anne en Sven on Videograaf Peter

Goedemorgen Peter
Vandaag de dvd's ontvangen, het ziet er allemaal super uit.
Via deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor je goede werk.
Wij hebben echt genoten van jouw aanwezigheid gedurende onze dag.
Bedankt Peter en wie weet tot de volgende keer.
Groetjes Anne & Sven

by Sven van Osta on Videograaf Peter

Beste Peter,

Via deze weg willen wij je nogmaals bedanken vanwege je geweldige werk op onze bruiloft. Wij hebben een topdag gehad en dit was zeker ook jou verdienste, zowel als videograaf als persoon. Bedankt!

Groetjes

Sven en Anne

by Familie Nijmeijer on Videograaf Peter

15 Juni onze bruiloft gehad in Zeegse (Drenthe) Hierbij hadden wij Peter gevraagd om onze grote dag te filmen. Van de week de video terug gekeken en zeker nagenoten van de dag zelf.
Peter super bedankt , wij zijn zeer blij dat je bij ons was en en de dag mooi hebt vast gelegd.

Peter is een vriendelijke man die weet wat hij doet, heeft ervaring en mochten wij in de toekomst weer iets vast leggen nemen we graag contact op met Peter.

Groeten uit Drenthe!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»